360° klantoverzicht

Beschik steeds over alle details van uw klanten - gesprekken, deals (open, behaalde of mislukte), contactmomenten met uw bedrijf en de taken en afspraken die voor ze gepland staan.

Leadscore

Gebruik leadscores om onmiddellijk vast te stellen welke leads het belangrijkste zijn. Prioriteer follow-ups op basis van verkoopklare leads en leads die verder moeten worden gestimuleerd.

Automatische profieluitbreiding

Breid profielen automatisch uit met waardevolle informatie en foto's van sociale profielen. Maak een einde aan handmatige gegevensinvoer.

Segmenteer en organiseer uw team

Groepeer teams op geografische locatie, dealomvang, productafdeling en meer. Focus op de gebieden die de meeste verkopen sluiten en waar potentiële verkoopkansen liggen. Maak u geen zorgen meer over leads die over het hoofd worden gezien. Freshsales wijst leads automatisch toe aan de meest geschikte verkoper. Geen wachttijd meer: uw team kan beginnen met opvolgen zodra de leads binnen zijn.

Afspraken, taken en opmerkingen

Werk samen met uw team aan taken. Plan vergaderingen of afspraken voor demonstraties met prospects en klanten en ontvang e-mailmeldingen ter herinnering.

Bulkhandelingen

Snel en in bulk verzenden van e-mails, toewijzen van leads, bijwerken van velden en samenvoegen of verwijderen van records.

Rolgebaseerde toegang

Bepaal welke handelingen uw gebruikers in Freshsales kunnen uitvoeren en wat ze in het systeem kunnen bekijken.

Web-naar-lead

Registreer websitebezoekers die een online formulier hebben ingevuld rechtstreeks in Freshsales als leads.

Automatisering

Automatisch vastleggen van leads uit online formulieren, profielen uitbreiden, verkopers toewijzen en gesprekken en e-mails registreren.

Aangepaste weergaven

Filter en sorteer records, sla ze op en gebruik ze wanneer u ze maar nodig hebt.

Slimme velden

Neem contact op met de juiste groep prospects op basis van datumvelden voor meest recente contact of ontmoeting.