Freshdesk

Bekijk vanuit Freshsales de lijst met supporttickets, details ervan en de e-mailconversatie met medewerkers. Houd uw vinger aan de pols bij uw klanten (gaan ze upgraden, verlengen of een aankoop doen) en plan uw verkoopgesprekken overeenkomstig. Wijzig de ticketstatus, maak tickets en/of wijs ze toe en werk veldeigenschappen bij vanuit Freshsales. Voeg opmerkingen toe om uw supportteam op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Learn more

Segment

Freshsales volgt de activiteiten van prospects op uw website en in uw product. Als u echter Segment gebruikt om gebeurtenissen bij te houden, kunt u die gegevens rechtstreeks invoegen in Freshsales. Met Freshsales voor Segment kunt u niet alleen website- en in-appgebeurtenissen toevoegen, maar ook leads en contacten maken en bestaande gegevens bijwerken.

Learn more

Google Calendar

Voorkom gegoochel tussen uw agenda en CRM. Met de Google Agenda-integratie synchroniseert u afspraken tussen uw Google-account en Freshsales. Plan meetings en afspraken voor demonstraties in Google Agenda terwijl u onderweg bent. Uw afspraken worden gesynchroniseerd en in Freshsales aan de betreffende record gekoppeld.

Learn more